Voordelig scheren doe je zo!

Voor steeds meer mannen is scheren verleden tijd. Nou ja, niet helemaal dan, want de goed verzorgde baard is anno nu nog steeds erg populair. En bij een goed verzorgde baard, daar hoort scheren natuurlijk wel bij. Je kunt scheren zo duur maken als je zelf wil. Steeds meer mannen kiezen echter voor goedkoop scheren, omdat ze er achter komen dat dit voor hen een prima oplossing is. Wil jij ook voordelig scheren? Lees dan dit artikel, want hierin geven we je een aantal praktische tips met betrekking tot voordelig scheren.

Nat scheren

Laten we wat voordelig scheren betreft eens beginnen met het nat scheren. Als je kiest voor nat scheren, dan betekent dit natuurlijk dat je ervoor kiest om je baard/snor niet te laten staan. Je kunt nu eenmaal met een mesje alleen maar kiezen voor volledig glad scheren. Instellen op verschillende haarlengtes behoort niet tot de mogelijkheden. Wat je nodig hebt voor deze manier van scheren is een scheermesje en scheerzeep of scheergel. Laten we als eerste eens een aantal voordelige scheermesjes onder de loep nemen. Daarna vertellen we je welke scheerzeep –of gel betaalbaar is en ook besteden we aandacht aan de goedkope scheerset.

Gillette Fusion ProGlide Scheersysteem Met FlexBall Technologie:

We trappen af met het bekende scheermerk Gilette. Het verbaasd je misschien dat je dit merk tegenkomt in dit artikel over voordelig scheren. Het is immers niet het meest voordelige merk qua aanschaf. Wij hebben alleen verder gekeken dan enkel en alleen de aanschaf. We hebben ook gekeken naar het aantal mesjes dat je bij het scheermes krijgt en de kwaliteit van deze mesjes. Hoe beter de kwaliteit, hoe vaker je de mesjes kunt gebruiken en daardoor kun je vaak ook met een relatief duur merk toch goedkoop scheren. Dit verhaal gaat volledig op voor het Gillette Fusion ProGlide Scheersysteem Met FlexBall Technologie.

Bekijk op Bol.com

Wilkinson Sword – Hydro 5 Sense:

Dit scheersysteem van Wilkinson Sword maakt nat scheren weer leuk. Het systeem is zo ontworpen dat de kans op snijwondjes minimaal is. Ook de kans op huidirritatie wordt sterk gereduceerd wanneer je kiest voor nat scheren met dit scheersysteem. En omdat ook de mesjes van Wilkinson lang mee gaan en scherp blijven past dit merk heel goed in deze voordelig scheren gids.

Bekijk op Bol.com

Voor het scheren met een mesje is het belangrijk dat de huid goed ingezeept wordt. Hierdoor glijdt het mesje soepel over de huid en is de kans op snijwondjes minimaal. Je kunt wat dit betreft kiezen uit scheerzeep of scheergel.

Onderstaande zijn een prima en voordelige keus:

Gillette Series Gevoelige huid Scheergel

Gewoon een erg goede scheergel die je ook prima kunt gebruiken als je geen last hebt van een gevoelige huid. Omdat je slechts een kleine hoeveelheid scheergel per scheerbeurt nodig hebt, doe je lang met een bus. Hierdoor past deze scheergel prima in deze gids over voordelig scheren.

Bekijk op Bol.com

Vergulde Hand Scheerzeep

Laat je niet afschrikken door de prijs, want deze scheerzeep van de Vergulde Hand past wel degelijk in de categorie goedkoop scheren. Dit is ´old skool´ scheerzeep die je aanbrengt met een scheerkwast. Het is een scheerzeep die heerlijk schuimt, geurt en lang meegaat. Scheerzeep die al generaties lang wordt gebruikt.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zowel scheerapparaat voor nat scheren in combinatie met scheerzeep –of gel te kopen. Deze combi is vaak voordeliger dan wanneer je beide los van elkaar koopt. We hebben dan ook gekeken naar een goedkope scheerset, met onderstaande als resultaat:

Derby – Astra – Arko – Sedef – Scheerset

Deze goedkope scheerset is ondanks zijn voordelige prijs zeer uitgebreid. De set bevat echt alles wat je nodig hebt voor een fijne en goede scheerbeurt. Mesjes, scheerzeep, scheerkwast en zelfs een heerlijk ruikende aftershave behoren tot deze set. Da’s pas voordelig scheren!

Gillette Fusion Proglide Scheerset – Styler + Scheermes + Scheergel

Voordelig scheren doe je zeker met deze goedkope scheerset! Mesje en scheergel die beide lang meegaan, inclusief een styler voor het geval je toch eens je baard of snor zou willen laten staan.

Droog scheren 

Het alternatief voor nat scheren is natuurlijk droog scheren. Wanneer je kies voor droog scheren, dan heb je meer opties. Zo kun je kiezen voor de glad geschoren look, maar net zo makkelijk laat je jouw baard of snor staan en hou je deze netjes bij met een scheerapparaat of trimmer. Voordelig scheren, maar je weet niet wat een goed en voordelig apparaat is? Wij wel!

Aprilla oplaadbaar scheerapparaat – AS3003

Meer voordelig scheren met een scheerapparaat dan met dit apparaat is bijna niet mogelijk! Een zeer voordelig apparaat dat ook nog eens oplaadbaar is. De scheerkop is zeer flexibel, waardoor het apparaat zich moeiteloos aanpast aan de contouren van je gezicht.

Scheerapparaat met trimfunctie van Telefunken

Dit scheerapparaat is van Duitse makelij en dat betekent degelijke en betrouwbare kwaliteit. Telefunken maakt voordelig scheren voor iedereen mogelijk met dit apparaat dat ook nog eens voorzien is van een trimfunctie voor baard en/of snor.

Kemei pro- baard trimmer

Baardtrimmer die zeer prettig in de hand ligt. Instelbaar op verschillende lengtes en eenmaal opgeladen goed voor drie kwartier trimgemak.

Dunlop Pro Haar En Baard Trimmer – 2054884

Voordelig scheren doe je met deze veelzijdige Dunlop trimmer. Dit compacte apparaat is lekker licht van gewicht. Natuurlijk is dit apparaat oplaadbaar en dankzij de snel-laad-functie is het apparaat snel opgeladen. Ook makkelijk om mee te nemen als je op reis gaat.

Conclusie: scheren hoeft niet duur te zijn

Je weet nu dat voordelig scheren echt wel mogelijk is. Misschien dat het nog wel voordeliger kan. Maar wij kijken altijd verder dan de prijs en wegen ook de ervaringen van anderen mee. Op deze manier krijgt voordelig scheren ook echt inhoud en kun jij een beslissing nemen die niet alleen op prijs is gebaseerd. We hopen dat je deze voordelig scheren gids met veel plezier hebt gelezen!