Top 5 Scheerapparaten voor de gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, dan kan scheren een ware crime zijn. Elektrisch scheren voelt vaak prettiger dan scheren met het mes, maar dat wil niet zeggen dat scheren hierdoor een aangenaam iets wordt. Gelukkig is “de gevoelige huid” bij fabrikanten van scheerapparaten niet onbekend en hebben zij diverse scheerapparaten op de markt gebracht die bij het scheren rekening houden met de gevoelige huid. Een top 5 van deze apparaten ziet er als volgt uit:

Philips Shaver 9000 serie S9711 31:

Philips s9711 scheerapparaatgids Dit apparaat is een waar paradepaardje van het grote Philipsconcern. Met name het Dynamic Flex scheersysteem zorgt voor een comfortabele manier van scheren. Door maar liefst 8 draairichtingen en de mogelijkheid om dit apparaat zowel nat als droog te gebruiken wordt de (gevoelige) huid zoveel mogelijk ontzien. Bijkomend voordeel is dat je dit scheerapparaat geheel naar jouw persoonlijke gevoel en wensen kunt instellen.

Philips Shaver 9000 serie S9511 31:

Philips S9511 scheerapparaatgidsDit scheerapparaat van Philips heeft drie verschillende instellingsmogelijkheden. Zo kun je dit apparaat speciaal voor de gevoelige huid instellen. Een verademing als scheren voor jou meer pijnlijk dan plezierig is. Het apparaat stelt zich geheel automatisch in om de gevoelige huid zoveel als mogelijk te ontzien. Het volgt de contouren van het gezicht als geen ander apparaat en is zowel droog als nat te gebruiken.

Braun Series 9 9095 cc:

Braun series 9 9095 cc scheerapparaatgidsWaar Philips een heus paradepaardje heeft, zo heeft fabrikant Braun deze ook met dit type scheerapparaat. Het is een geavanceerd apparaat dat je speciaal voor de gevoelige huid kunt instellen. Vrijwel alles aan dit scheerapparaat is in te stellen wat het een heel persoonlijk apparaat maakt. Daarnaast is het ook nog eens een scheerapparaat dat zeker gezien mag worden.

Braun CoolTec CT5cc:

braun coolTec ct5cc scheerapparaatgids 2Alweer zo’n topapparaat van Braun. Bij vrijwel alle scheerapparaten worden de scheerkoppen warm. Dit scheerapparaat maakt gebruik van een techniek die de scheerkoppen koelt. Deze verkoelende werking is ideaal als je last hebt van een gevoelige huid. De CoolTec CT5cc is een favoriet van vele, vanwege de nieuwe verkoelingstechnieken.

Philips Shaver 7000 serie S7780 64:

Philips S7780 64 scheerapparaatgidsDit Philips scheerapparaat gaat uiterst precies en voorzichtig met de gevoelige huid om. Het apparaat is zowel droog als nat te gebruiken en door de uiterste voorzichtigheid en precisie is het scheercomfort erg groot, zelfs voor het gevoelige huidtype. Pijnloos scheren behoort weer tot de mogelijkheden als je kiest voor dit scheerapparaat.