Top 5 scheerapparaten onder de 200 euro

Als je op zoek bent naar een goed scheerapparaat dan is het niet verwonderlijk als je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod van merken en soorten is groot en maak dan maar eens de juiste keuze. Maar niet getreurd, wij wijzen je graag de weg en nemen je bij de hand in jouw zoektocht naar een goed scheerapparaat.

Je moet je wel realiseren dat een kwalitatief goed scheerapparaat nu eenmaal wel wat mag kosten. Qua prijs kun je het eigenlijk zo gek maken als je zelf wil. Hou hierbij altijd in gedachten dat het een aankoop is die je dagelijks/wekelijks gebruikt en dat goedkoop in dit geval vaak duurkoop is. Vandaar dat we een “top 5 scheerapparaten onder de 200 euro” hebben samengesteld. In deze top 5 vindt je alleen scheerapparaten van fabrikanten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die al decennia aan de top staan als het gaat om scheerapparaten.

Philips S5310 06 scheerapparaatgids

Braun CoolTec CT5cc

Dit scheerapparaat is uitermate geschikt voor de droge en wat gevoelige huid. Braun gebruikt een nieuwe technologie met betrekking tot de scheerkoppen in dit apparaat. Deze technologie koelt de scheerkoppen namelijk en dit heeft daarmee ook een verkoelende werking op de huid. Nat scheren is met dit type scheerapparaat niet mogelijk, maar je kunt deze wel gewoon afspoelen. Snoerloos te gebruiken.

braun coolTec ct5cc scheerapparaatgids 2Philips pt860 powertouch

Zeer vriendelijk geprijsd scheerapparaat van het bekende Philipsconcern. Een no-nonsense apparaat dat zonder toeters en bellen doet wat hij moet doen…..scheren. Dit apparaat past zich aan de vorm van jouw gezicht aan, is draadloos en afspoelbaar. Tevens is dit apparaat “Beste Koop Consumentenbond” geweest.Philips pt860 2 powertouch scheerapparaatgids

Philips Shaver 7000 series S7310 12

Dit scheerapparaat is al weer geruime tijd op de markt, maar nog steeds onverminderd populair. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen. Dit apparaat is zowel nat als droog te gebruiken en heeft een vlot design dat niet misstaat in jouw badkamer.Philips Shavers s7310 12 scheerapparaatgids 2

Braun Series 5 5050cc

Stijlvol zwart scheerapparaat dat alleen droog te gebruiken is. Oplaadbaar en wordt geleverd met reinigingsstation dat het apparaat volledig automatisch reinigt. Het apparaat is ook geschikt voor de zware baardgroei. Een aantal praktische accessoires als reisetui en reinigingsborstel worden meegeleverd.

Braun 5050cc scheerapparaatgids

Philips AquaTouch S5420-06

Het laatste apparaat uit onze top 5 is wederom een apparaat van Philips. Dit scheerapparaat is zowel nat als droog te gebruiken. Dit apparaat heeft een uitklapbare precisietrimmer en is volledig afspoelbaar. Als de batterij leeg is, dan is enkele minuten in de oplader al voldoende voor een enkele scheerbeurt.

Philips AquaTouch S5420 06 2 scheerapparaatgids 2