Top 5 neushaartrimmer

De neushaartrimmer, onmisbaar voor een goed verzorgde look. Natuurlijk zie je er graag goed verzorgd uit. Je wil graag goed voor de dag komen en daarom besteedt je hier graag voldoende tijd en aandacht aan. Los gezien van het feit dat je er zelf graag goed verzorgd bij loopt is het vandaag de dag ook zo dat “men” dit ook van je verwacht. Het verwachtingspatroon ligt hoog, maar dit alles wil niet zeggen dat je dagelijks vele uren voor de spiegel door moet brengen. Regelmatig en op tijd naar de kapper, frisse en moderne kleding en zo af en toe eens een klein beetje jezelf verwennen met bijvoorbeeld een saunabezoek doen al wonderen. Toch loop je altijd wel tegen een kleinigheidje aan en één van deze kleinigheidjes is bijvoorbeeld het bijhouden van de neusharen. Gelukkig geldt ook hier dat gemak de mens dient en speciaal voor het bijhouden van de neusharen is er de neushaartrimmer.

Makkelijk en pijnloos

Zoals je ongetwijfeld wel eens hebt ervaren is het verwijderen van neusharen vaak een pijnlijke kwestie. De overtollige of te lange haartjes worden maar al te vaak te lijf gegaan met een pincet en daarbij springen je letterlijk en figuurlijk de tranen in de ogen. Naast het pijnlijke aspect is een pincet niet altijd het meest precieze instrument om neusharen te verwijderen of bij te houden. Een neushaartrimmer daarentegen biedt uitkomt. Dit is een zogenaamd precisie instrument dat niet alleen gemakkelijk in het gebruik is, maar ook nog eens pijnloos werkt. Het enige dat je nodig hebt om goed te kunnen werken met een neushaartrimmer is goed licht. De badkamer is in dit geval dan ook de meest voor de hand liggende plaats om een neushaartrimmer te gebruiken.

Combinatie apparaat

Minstens zo vervelend als te lange of overtollige neusharen is haargroei in en rond de oren. Het gaat wat ver om speciaal voor deze haren een apart apparaat aan te schaffen en gelukkig hoeft dit ook niet. Immers, een neushaartrimmer is ook in verreweg de meeste gevallen een ideaal apparaat om ook deze vervelende haargroei aan te pakken. Uiteraard ook op geheel pijnloze wijze, omdat een neushaartrimmer de haartjes er niet uittrekt, maar deze als het ware heel kort afknipt. Hierdoor wordt voorkomen dat haartjes snel en in grotere aantallen terugkomen en daarnaast helpt een neushaartrimmer op deze manier ontstekingen voorkomen die kunnen ontstaan bij het uittrekken van haartjes. De meest uitgebreide neushaartrimmers gaan zelfs nog een stapje verder, want die zijn ook geschikt voor het netjes bijhouden van jouw wenkbrauwen.

Top 5 neushaartrimmer

Zo zie je dus dat een neushaartrimmer eigenlijk een heel allround apparaat is dat eigenlijk niet in jouw badkamer mag ontbreken. Er zijn nogal wat verschillende merken en types verkrijgbaar en daardoor kan het wel eens lastig zijn om een keuze te maken. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben daarom een “Neushaartrimmer top 5” gemaakt, met daarin de meest populaire neushaartrimmers.

Philips 5000 serie NT5180/15 – Neus- en oorhaartrimmer

Natuurlijk ontbreekt een merk als Philips niet in deze top 5. Philips staat immers voor kwaliteit en dat is dan ook zeker het geval als we het hebben over de Philips 5000 serie NT5180/15 neus- en oorhaartrimmer. Eén van de voordelen van dit apparaat is dat je deze zowel droog als onder de douche kunt gebruiken. Het apparaat ligt prettig in de hand en heeft een speciale beveiliging tegen het uittrekken van haartjes. Daarnaast is deze neushaartrimmer zo ontworpen dat het vrijwel onmogelijk is om jezelf hiermee te snijden. De NT5180/15 wordt geleverd in een handig etuitje, waarin een schaartje, pincet en nagelknipper worden meegeleverd. Kortom, deze Philips is een compleet en veelzijdig apparaat dat je overal en altijd kunt gebruiken.

Bekijk op bol.com

BaByliss For Men E652E Neus- & oor trimmer + wenkbrauwtrimmer

Alweer een merk dat een naam hoog heeft te houden als het gaat om persoonlijke verzorging. Babyliss is een merk dat zijn sporen op dit vlak zeker heeft verdiend en bewijst dat ook dit keer weer met deze BaByliss For Men E652E Neus- & oor trimmer + wenkbrauwtrimmer. De ronddraaiende scheerkop van deze neushaartrimmer zorgt voor een perfect resultaat zonder vervelende snijwondjes. Uiteraard is dit apparaat geheel pijnloos. Deze Babyliss wordt geleverd met een speciaal opzetstuk waarmee je jouw wenkbrauwen kunt stylen en is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook erg gemakkelijk te reinigen.

Bekijk op bol.com
Panasonic Neus- en Oortrimmer ER-GN30-K503

Deze Panasonic neushaartrimmer werkt op batterijen. Hierdoor kun je deze overal gebruiken en neem je het gemakkelijk overal mee naar toe. Het apparaat heeft mesjes die zichzelf slijpen en daardoor werkt dit apparaat altijd precies en pijnloos. Het snijdt de haartjes af, waarbij er geen wondjes worden achtergelaten. De snijkop van de Panasonic Neus- en Oortrimmer ER-GN30-K503 is afneembaar, waardoor het apparaat snel en eenvoudig schoon is te maken. Een neustrimmer waarbij prijs en kwaliteit volledig met elkaar in balans zijn.


Bekijk op bol.comPhilips NT5175/16

Wederom een Philips neushaartrimmer en wat voor eentje! Deze Philips NT5175/16 ligt qua prijs iets hoger in de markt, maar je krijgt dan ook wel wat voor je geld. Met deze neushaartrimmer verzorg je jouw gehele gezicht. Niet alleen verwijder je vervelende neus -oor -en wenkbrauwhaartjes, maar ook gebruik je dit apparaat voor het bijhouden van stoppelbaard, nekharen en bakkebaarden. Deze Philips neushaartrimmer wordt geleverd met verschillende handige opzetstukken. Het apparaat ligt comfortabel in de hand, is volledig afwasbaar en daardoor makkelijk schoon te maken. Natuurlijk ontbreekt een handig (reis)etui niet bij deze Rolls Royce onder de neushaartrimmers.

Remington NE3750 Nano Series – Tondeuse – snoerloos – blauw/zwart

De Remington NE3750 is een zeer complete neushaartrimmer. Maar behalve neushaartjes verwijder je er ook oorhaartjes mee en werk je jouw wenkbrauwen snel, gemakkelijk, precies en pijnloos bij. Daarnaast kun je dit veelzijdige apparaat ook gebruiken voor het trimmen van jouw baard of stoppelbaard. De roterende scheerkop en de verschillende opzetstukken zorgen voor een zeer nauwkeurig resultaat. Reinigen van het apparaat doe je in een handomdraai, omdat deze neushaartrimmer 100% waterproof is en daardoor gemakkelijk schoon te spoelen is. Gebruikers zijn zeer te spreken over de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de Remington NE3750 en alleen daarom al verdient dit apparaat al jouw aandacht

Bekijk op bol.com