Philips Gids

Het Hollandse Philips staat garant voor degelijke, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten. Qua design heeft Philips de afgelopen jaren een hoop geleerd en als je dit voegt bij de eerder genoemde kwaliteiten, dan weet je dat je met “een Philips” iets moois in handen hebt. Deze vlieger gaat zeker op als het om scheerapparaten gaat. Sinds jaar en dag is Philips immers een toonaangevende speler op deze markt. Een markt waarop de concurrentie groot is. Dat Philips zich hier bovenin staande weet te houden zegt alles over de kwaliteit, functionaliteit en het gebruiksgemak van de scheerapparaten die zij maken.

Philips S9111 scheerapparaatgids 2

“De S9111 van Philips uit de 9000 series”

Philips series: hoe zit dat?

Philips brengt zijn scheerapparaten in zogenaamde series op de markt. De serie begint met de 3000-lijn, gevolgd door de 5000, 7000 –en 9000 serie. In deze opsomming is een algemene tendens waar te nemen en wel deze: hoe lager het nummer van de serie, hoe eenvoudiger het apparaat is. Eenvoudiger kun je in dit geval ook uitleggen als voordeliger. De series zijn in het leven geroepen zodat je altijd een Philips scheerapparaat kunt kopen dat bij jou en bij jouw budget past. Als je een apparaat uit de 300 serie koopt wil dat dus absoluut niet zeggen dat je een minder goed apparaat in handen hebt. Wel heb je dan een apparaat met bijvoorbeeld minder extra’s, maar daar is de prijs dan ook naar.

Als we doorgaan naar de Shaver Series 5000, dan is het eerste dat opvalt het design van de apparaten uit deze serie. Moderne vormgeving in stijlvol zwart uitgevoerd of in zwart met een kleuraccent. Scheerhoofden met 5 draairichtingen en een MultiPrecision-messysteem zijn een meerwaarde ten opzichte van de vorige serie.

De Shaver Series 7000 gaan nog een stapje verder. De scheerapparaten uit deze serie zijn voorzien van het GentlePrecision-messysteem en zijn zowel nat als droog te gebruiken. DynamicFlex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor een optimaal gebruiksgemak en gebruikerservaring.

De Shaver Series 9000 zijn het paradepaardje van de scheerapparaten van Philips. V-track Precision-messysteem, Contour Detect-scheerhoofden met 8 draairichtingen en de mogelijkheid om jouw persoonlijke voorkeuren in te stellen zorgen voor de ultieme scheerervaring en scheerbeleving.

 

Philips Gids: beste koop

Er zijn tal van onderzoeken en tests met betrekking tot scheerapparaten. De uitkomsten hiervan kunnen je hoogstens een indicatie geven van een bepaald apparaat. Immers, jij bent toch degene die bepaalt wat voor jou de beste koop is? Zoals al eerder gezegd ben je er met een Philips scheerapparaat altijd zeker van dat je een “beste koop” hebt gedaan. Je weet nu globaal wat de verschillen tussen de verschillende series zijn. Als je een degelijk en betrouwbaar scheerapparaat zoekt tegen een voordelige prijs, dan kom je bij de Philips Shaver Series 3000 terecht. Hecht je aan een wat fraaier design en ben je op zoek naar “net iets meer”? Dan kom je terecht in de 5000-serie. Voor meer scheercomfort en voor de combinatie van nat en droog scheren koop je een scheerapparaat dat behoort tot de Shaver Series 7000. En ja, ben jij iemand die alleen de allerbeste scheerervaring en scheerbeleving zoekt, dan is een Philips scheerapparaat uit de Shaver Series 9000 het apparaat voor jou.

Naast scheerapparaten uit de genoemde series heeft Philips ook nog een lijn AquaTouch-scheerapparaten en Click and Style-scheerapparaten.