De beste haartrimmer, bekijk onze top 10

In dit artikel met als titel ‘de beste haartrimmer, bekijk onze top 10’ zijn we graag jouw gids in de zoektocht naar de beste baardtrimmer. Tal van zaken komen aan bod, waaronder:

  • Uitslag baardtrimmer test
  • Baardtrimmer beste koop
  • Baardtrimmer beste koop Consumentenbond
  • Beste baardtrimmer 2019
  • Wahl baardtrimmer

En vanzelfsprekend ontbreekt onze top 10 niet, want we hebben dit artikel niet voor niets de titel ‘de beste haartrimmer, bekijk onze top 10’ gedoopt.

De beste haartrimmer, bekijk onze top 10: de baardtrimmer test

Als je op basis van de uitkomsten van een baardtrimmer test een haartrimmer aan wilt schaffen, dan lijkt dit een heel verstandige keuze. Echter is er een maar aan deze manier van zoeken naar de beste haartrimmer. Er zijn namelijk een flink aantal websites, bedrijven en organisaties die dit apparaat aan een test hebben onderworpen. De vraag die hierbij rijst is dan ook op welke test je het beste af kunt gaan. En hoe betrouwbaar is de partij die de test heeft uitgevoerd? Belangrijk om te weten, want als deze partij niet onafhankelijk is, dan is de test uiteraard een stuk minder betrouwbaar te noemen.

Wij hebben een behoorlijk aantal testen naast elkaar gelegd en hierin valt wel degelijk een rode lijn in te bespeuren. Deze rode lijn is dat een aantal merken in vrijwel elke test hoge ogen gooit. Dit is dan natuurlijk geen toeval meer. Merken die goed scoren zijn onder andere Philips, Braun, Babyliss en de wat minder bekende merken Surker en Carrera. Als je enkel en alleen op basis van de uitslag van een test een baardtrimmer wilt kopen, dan zijn deze merken een aanrader.

De beste haartrimmer, bekijk onze top 10: baardtrimmer beste koop

Een andere manier om een keuze te maken uit het aanbod van haartrimmers is om te kijken naar de titel ‘baardtrimmer beste koop’. Veel bedrijven stellen zelf een top tien samen van een bepaald artikel. Deze top tien is in vrijwel alle gevallen gebaseerd op verkoopcijfers. Het artikel wat het meest over de (virtuele) toonbank gaat krijgt vervolgens de titel ‘beste koop’ mee. Je kunt je hierbij afvragen of dit ook voor jou de beste keus is. Immers, dat een artikel veel verkocht wordt zegt uiteraard wel iets over de kwaliteit, maar erg overtuigend is dit niet.

Baardtrimmer beste koop Consumentenbond

De titel ‘beste koop’ krijgt natuurlijk een heel andere lading wanneer de haartrimmer getest is door de Consumentenbond. De Consumentenbond staat sinds jaar en dag bekend om zijn onafhankelijkheid en is dan ook niet gebonden aan enig merk of fabrikant. Wanneer deze organisatie een test uitvoert, dan wordt apparaat in kwestie van voor tot achter en van binnen tot buiten getest. Je kunt er dan ook gerust van op aan dat een baardtrimmer die het predicaat ‘beste koop Consumentenbond’ mag dragen vrijwel altijd een goede keuze is.

Beste baardtrimmer 2019

Zoals je ziet zijn er nogal wat titels te vergaren voor haartrimmers. Wat je vaak ziet is dat aan een bepaald type of merk haartrimmer een bepaald jaartal wordt gekoppeld. In dit geval dus: beste baardtrimmer 2019. Het is op zich wel bijzonder te noemen dat dit soort titels al worden toegekend aan een bepaald merk als het jaar nog maar een paar maanden oud is. Bovendien komen er jaarlijks nieuwe modellen op de markt. Maken deze dan per definitie geen kans op een goed klasering?

De beste haartrimmer, bekijk onze top 10: Wahl baardtrimmer

We kunnen gerust stellen dat er bepaalde merken sterk in opkomst zijn. Het merk Wahl is hier een uitstekend voorbeeld van. De Wahl baardtrimmer gooit hoge ogen. Niet alleen als het gaat om (stijgende) verkoopcijfers, maar zeker ook als het gaat om gebruiksgemak en resultaat. Bovendien is de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde.

Wat is volgens ons de beste haartrimmer, bekijk onze top 10!

Dan is het toch echt de hoogste tijd om onze eigen beste haartrimmer, bekijk onze top 10 lijst aan je te presenteren. Wij hebben hierbij gekeken naar waar het echt om gaat, namelijk de mening van dagelijkse gebruikers van haartrimmers. Op papier is elk apparaat een topproduct, maar de praktijk kan heel anders zijn. En wie is er nu beter in staat om een oordeel te geven over wat de beste baardtrimmer is, dan degenen die dit apparaat gebruiken. Ga er dan ook maar eens goed voor zitten, want deze ‘beste haartrimmer, bekijk onze op 10 lijst, daar heb je pas echt iets aan!

Philips 9000 serie BT9297/15

“Een zeer geavanceerde baardtrimmer die beschikt over een heuse laser, die je helpt bij het trimmen van strakke lijnen”

Wahl Detailer Trimmer

“Een bijzonder fraai en stijlvol apparaat dat ook door professionals wordt gebruikt”

De Braun SK3000 Styling Kit

“Prima apparaat dat meerdere functionaliteiten biedt. Bovendien zeer gunstig qua prijs”

Surker Oplaadbare Haar en Baard Trimmer – SK-630

“Fraai apparaat dat bijzonder prettig in de hand ligt. Eenmaal opgeladen goed voor 40 minuten trimwerk”

Carrera Baard Trimmer – N0 623

“Roestvrij staal, digitale display en eenvoudig schoon te maken. Wat wil je nog meer”

BaByliss For Men E846E

“Instelbaar tot maar liefst 30 verschillende trimlengtes. Handig”

Philips OneBlade Pro QP6520/30

“Trimmen, scheren en stylen met één enkel apparaat. Beter en makkelijker gaat het niet worden”

Remington MB6850 Vacuum Baardtrimmer

“Eén van de grootste voordelen van dit apparaat is de zogenaamde vacuümkamer. Hierin wordt het grootste deel van de haartjes opgevangen en dat scheelt een hoop schoonmaken in de badkamer”

Remington MB4125 Beard Boss Styler

“Dit apparaat volgt moeiteloos de contouren van je gezicht en heeft een bijzonder comfortabel grip”

Braun Baardtrimmer BT3022 Zwart

“Gewoon een goed apparaat dat doet wat het beloofd. Aanpasbare trimkam en instelbaar in 20 verschillende lengtes”

Dit is wat ons betreft de ultieme top tien van haartrimmers. Uiteraard is dit een momentopname, want natuurlijk komen er jaarlijks nieuwe modellen en nieuwe merken op de markt. Hou ons dus goed in de gaten, want wie weet ziet onze ‘de beste haartrimmer, bekijk onze top 10’lijst er een volgende keer wel heel anders uit.