Braun Series 9 Gids

Zeg niet zomaar scheerapparaat tegen de Braun Series 9 scheerapparaten, dit is de elite van de scheerapparaten. Iedere serie heeft zijn eigenheid en voordelen die we graag voor jou op een rijtje zetten. Dit gamma wordt wel eens het beste scheerapparaat ter wereld genoemd. Maar waar heeft de Braun Series 9 deze eer aan te danken?

Braun Series 9: veelzijdig en nauwkeurig

Zoals je kunt verwachten van ieder zichzelf respecterend scheerapparaat kun je je hiermee zowel droog als nat mee scheren. Daar bovenop is deze scheermachine ook nog eens uiterst nauwkeurig door het gebruik van de nieuwe sonische technologie. Met dit gamma zit je goed wanneer je je scheercomfort een boost wilt geven.

Braun 9090cc scheerapparaatgids

De Braun Series 9 zorgt ervoor dat je geen haartje mist

Niets is zo vervelend dan na een scheerbeurt te moeten vaststellen dat je nog een paar haartjes gemist hebt. Dankzij het revolutionaire Optifoil systeem zal dit nu niet langer het geval zijn. Dit zorgt ervoor dat er geen enkel haartje kan ontsnappen en de huid van je gezicht er onberispelijk glad zal uitzien.

Een verzorgde baard en snor behoren nu tot de mogelijkheden dankzij de Braun Series 9.

De Braun Series 9 werd niet alleen in het leven geroepen voor wie met een gladde kin en snorloos door het leven wil gaan. Wie baard en/of snor wil laten staan, heeft aan deze serie meer dan voldoende om het aangezichtshaar niet alleen helemaal af te scheren, maar ook om het te verzorgen. Dankzij de hyper lift en cut en de precisietrimmer kun je je baard en snorharen niet alleen afscheren, maar ook de vorm geven waarvoor je zelf gekozen had. Hierdoor heb je alles bij de hand om je baard zelf professioneel te kunnen verzorgen.

Rating

[table id=5 /]

Modellen uit de Braun Series 9:

De Braun Series 9 bied je verschillende modellen die elk een ander accent leggen, maar die allemaal voldoen aan de hierboven gegeven omschrijving. Je kunt bijgevolg kiezen uit de Braun Series 9 9095cc voor nat en droog scheren. Dit scheerapparaat is verkrijgbaar in stijlvol zilver. Verder heb je de Braun Series 9 9090cc die eveneens in zilver verkrijgbaar is. Mogelijk heb je een voorkeur voor zwart. Dat is mogelijk met de Braun Series 9 9050cc Black. Soms mag het eens wat anders zijn dan zwart of grijs. Dan stellen wij je graag de 9040s voor nat en droog scheren in zwart en blauw voor. Een ander model dat verkrijgbaar is in zwart en blauw is de Braun Series 9 9030s. Bij het overlopen van de modellen valt op dat niet ieder scheerapparaat uit de Braun Series 9 geschikt is voor nat en droog scheren. Bij het uitkiezen van het model dat het best bij jou past, is het niet alleen belangrijk om naar de kleur te kijken, maar ook naar de mogelijkheden. Het ene apparaat is beter geschikt om te scheren, het andere is een aanrader om mee te trimmen. In ieder geval is elk apparaat uit de Braun Series 9 een topper. De ratings voor deze serie liggen over het algemeen vrij hoog en duiden op een positieve gebruikerservaring.