Braun Gids

Braun is het beste merk qua scheerapparaten, Braun is een Duits bedrijf die altijd op zoek is naar nieuwe innovatieve oplossingen. Ze worden alom geprezen voor hun goede kwaliteit en beste scheer resultaat. Braun heeft verschillende lijnen; de Braun Series 9, Braun Series 7, Braun Series 5 en Braun Series 3. Dan zijn er ook nog enkele exclusieve lijnen zoals de Cruzer en Cooltec.

braun scheerapparaatgids

Hieronder een tabel met de mogelijkheden van de verschillende scheerapparaten van Braun

[table id=2 /]

Braun series: Hoe zit dat?

Braun heeft een aantal series, het zijn oneven nummers en ze lopen op qua kwaliteit. Dus een series 3 zal altijd minder “kwaliteit en extra’s” hebben dan een series 7, maar ook dit kan per model verschillen; zo heeft de Braun series 5050cc een docking station en een betere algemene score dan de Braun series 7 720-6. Het is dus raadzaam om bij elk product goed de specs en kenmerken te bekijken. Er zijn verschillende scheerapparaten van Braun die nat en droog te gebruiken zijn, meestal zijn deze blauw gekleurd, een goed en betaalbaar scheerapparaat van Braun is de Braun series 5040 deze is nat en droog te gebruiken en biedt erg goede scheerresultaten. De Cruzer serie van Braun is minder goed ontvangen onder de gebruikers, de CoolTec serie daar in tegen is extreem goed ontvangen onder de gebruikers, de CoolTec serie introduceert “koud scheren” wat gebruikers met huidirritaties of een gevoelige huid enorm pleziert.

braun coolTec cc2 scheerapparaatgids

Braun Gids: Beste koop

De beste koop is altijd een persoonlijk iets, gaat de gebruiker puur voor kwaliteit, extra features en maakt de prijs helemaal niets uit, dan adviseren wij een scheerapparaat uit de series 9 en dan vooral de Braun Series 9 9095 cc, deze heeft een volledig instelbaar menu met enorm veel functies en extra features, een clean & renew docking station en heeft de beste scheerresultaten. Heb je iets minder budget maar wil je nog wel voor top kwaliteit gaan, kies dan voor de series 7, deze is meestal iets goedkoper dan de uitvoeringen uit de series 9, een goede koop zou de Braun series 7 790cc kunnen zijn. Deze heeft een docking station met clean en Renew functie en perfecte scheer resultaten. Ook de CoolTec serie heeft een aantal toppers die in de prijsklasse van de series 5 & series 7 liggen, waarbij de BraunCoolTec CT5cc onze favoriet is. De CoolTec introduceert het nieuwe koele scheren, wat een gloed nieuwe feature is van Braun. In de gemiddelde prijsklasse hebben we de series 5 en in de goedkoopste serie van Braun is de Braun series 3. In de Braun Series 5 hebben wij als favoriet de Braun series 5 5050cc; die een arsenaal aan accessoires en functies heeft (clean & renew docking station, uitklapbare trimmer en erg goede scheer resultaten.) In de Braun series 3 hebben wij als favoriet de Braun Series 3 3090, die nog best prijzig is, maar gezien de gebruikers ervaringen deze meer dan waard is.